NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis personals - Seguretat ciutadana i Policia Local - pag. 6317Extingit un petit incendi a sota de La Poma BikePark
A pocs metres de l'autopista C-32
Situaciķ de l'incendi. Foto: David Casany
Situaciķ de l'incendi. Foto: David Casany
Avui a les 9 del matí s’ha rebut una trucada del 112 informant que hi havia foc a la carretera d’Enllaį, molt a prop de les instalˇlacions de La Poma BikePark.

Una patrulla de la Policia Local de Premiā de Dalt s’hi ha desplaįat rāpidament, observant una columna de fum i que s’estaven cremant matolls i canyes. També s'han desplaįat al lloc de l’incendi dues dotacions de bombers.

La Policia Local de Premiā de Dalt ha realitzat tasques de regulaciķ i talls puntuals de la circulaciķ a la carretera d’Enllaį per garantir la seguretat i fluīdesa del trānsit, així com la colˇlaboraciķ amb les tasques de treball d’extinciķ dels bombers.

El foc rāpidament ha quedat apagat i els bombers han informat que no poden determinar la causa, tot i que la proximitat amb l'autopista C-32 fa pensar en una burilla de cigarreta llenįada des del cotxe o qualsevol altre objecte inflamable que amb les altres temperatures i la sequera de la vegetaciķ de la zona havien iniciat el petit incendi. La zona cremada ocupa una superfície d’uns 25 m2 de matolls i canyes, en el camí sense asfaltar que queda just a sota de La Poma, entre la Riereta i la carretera d’Enllaį.

Des de la Policia Local i l'Ajuntament de Premiā de Dalt es demana la māxima precauciķ possible per a evitar ensurts com aquest i recorda que som en una situaciķ d'alerta per perill d'incendi a tot el Parc Serralada Litoral fruit de les altes temperatures i la manca de pluja.

Foto: Policia Local de Premiā de Dalt
Foto: Policia Local de Premiā de Dalt
Foto: Policia Local de Premiā de Dalt
Foto: Policia Local de Premiā de Dalt


  

 

Informaciķ publicada el 3 d'agost de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat