NOTES DE PREMSA
Notes de Premsa - Ārea serveis generals - Gestiķ econōmica - pag. 6235L'Ajuntament de Premiā de Dalt és un dels més sanejats de la demarcaciķ de Barcelona
Així ho certifica la Diputaciķ de Barcelona, que recull que el 2016 es tancava amb un endeutament viu de només l´11%

semāfor verdgestiķ econōmicaL’Ajuntament de Premiā de Dalt és un dels ens locals més sanejats de la demarcaciķ de Barcelona, tal i com es constata en la Diagnosi econōmica i financera de l’exercici de 2016 que ha elaborat la Diputaciķ de Barcelona, analitzant les dades econōmiques de l’Ajuntament. L’alcalde, Josep Triadķ, posa l’accent en quč “un any més, l’informe certifica l’equilibri pressupostari de l’Ajuntament i la situaciķ privilegiada de les finances municipals. Els esforįos fets i la nostra aposta per no endeutar-nos, no apujar impostos i executar projectes sostenibles dona els seus fruits”.

A tall de resum, aquesta diagnosi qualifica en tres semāfors de diferent color (verd, groc i vermell) la gestiķ en Equilibri econōmic, Romanent i Endeutament dels consistoris. I, en el cas del de Premiā de Dalt, aquest ha rebut semāfor verd als tres āmbits.

Endeutament dels més baixos del país
Concretament, l’endeutament viu de l’Ajuntament és del 11% en tancar-se l’execuciķ del pressupost de 2016, quan la Llei permet el 110% com a māxim. Una altra dada a tenir en compte és la capacitat del Consistori d’obtenir més recursos dels inicialment contemplats, fet que permet executar noves inversions. La diagnosi també posa de manifest que l’Ajuntament de Premiā de Dalt té un nivell de solvčncia adequada.

El regidor d’Hisenda, Alejandro Costa Urigoitia, valora positivament aquesta bona salut de les finances públiques, “perquč ratifica i reconeix la gestiķ que portem a terme des de fa anys”. I afegeix que “les dades constaten que els comptes públics es troben totalment sanejats i que l’Ajuntament es troba perfectament capacitat per a tirar endavant més inversions sostenibles en nous equipaments i posar en marxa serveis pioners i alhora d’excelˇlčncia sense endeutar-nos”.

Informaciķ publicada el 7 de juny de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter

OFICINES

OAC
Plaįa de la Fābrica, 1
Tel: 93 693 15 15
oac@premiadedalt.cat

Policia Local
Plaįa de la Vila, 1
Tel: 93 693 15 00
policia@premiadedalt.cat
Ocupaciķ i Promociķ Econōmica
Plaįa del Mil.lenari, 5
Tel: 93 693 15 90
ocupacio@premiadedalt.cat
Serveis Socials
Plaįa del Mil.lenari, 6
Tel: 93 693 15 91
serveissocials@premiadedalt.cat